Üye Girişi
Pencereyi kapat
Like Tree1Beğeni

alper tuncel - repair (yardım edin)

Saç Ekimi Sonuçları kategorisinin alper tuncel - repair (yardım edin) konusunu incelemektesiniz. Bu konu kısaca alper, edin, repair, tuncel, yardım arkadaşlar bu konuyu üçüncü kez açıyorum.. alper tuncel uzun zamandır saç ekim camiasının içinde, bilinen bir doktor fakat forum içerisinde hakkında ne yorum var ne

Bu konu 2504 kez görüntülendi ve 16 yorum aldı...

  1. #1
    onurguluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    11-03-2013
    Mesajlar
    10
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    alper tuncel - repair (yardım edin)

    arkadaşlar bu konuyu üçüncü kez açıyorum.. alper tuncel uzun zamandır saç ekim camiasının içinde, bilinen bir doktor fakat forum içerisinde hakkında ne yorum var ne de resim.. mutlaka kendisine ekim yaptıran birileri vardır.. lütfen tecrübelerini bizimle paylaşsınlar..

    onurguluk çevrimdışı

  2. #2
    debernuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    06-02-2012
    Mesajlar
    113
    Tecrübe Puanı
    9
    Standart

    Cevap: alper tuncel - repair (yardım edin)

    burada dediginiz kisiye ekim yapan yok.
    * Minoxil Forte günde 1 kez (akşam)
    * Dalin bebe şampuanı günde 1 kez (sabah)
    debernuş çevrimdışı

  3. #3
    onurguluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    11-03-2013
    Mesajlar
    10
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: alper tuncel - repair (yardım edin)

    ona ekim yapan yoktur da ona ekim yaptıran vardır..
    onurguluk çevrimdışı

  4. #4
    Ardet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    05-09-2012
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: alper tuncel - repair (yardım edin)

    alper tuncel çok kalitelidir çünkü benim bir arkadaşım ekim yaptırdı inanın saç ektirdiğini bilenler bile fark edemiyor mesela eşim saç ekimi yaptıran kişiyi görmesi yeterli ama bahsettiğim artkadaşı bilemedi çok sık ve muntazan ben alper tuncelin üstüne tanımam ekim ve doğallıkta....bende orayı istedim ama fiyat çok geldi saygılarımla...
    Ardet çevrimdışı

  5. #5
    Selabant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    09-07-2012
    Mesajlar
    452
    Tecrübe Puanı
    12
    Standart

    Cevap: alper tuncel - repair (yardım edin)

    ......................
    Konu Selabant tarafından (05.09.2013 Saat 07:46 AM ) değiştirilmiştir.
    Selabant çevrimdışı

  6. #6
    kolistavra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    17-12-2011
    Mesajlar
    2
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: alper tuncel - repair (yardım edin)

    reklammmmm yazıklar olsun
    kolistavra çevrimdışı

  7. #7
    sistem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Member
    Üyelik tarihi
    09-05-2012
    Mesajlar
    61
    Tecrübe Puanı
    8
    Standart

    Cevap: alper tuncel - repair (yardım edin)

    Biri konuyu açıyor,diğeri(veya aynı kişi) övgü cümlelerini sıralıyor.Siz bu forumdaki insanları aptal mı sanıyorsunuz?Uzun zamandır saç ekimi camiasının içindeymiş.Çekin elinizi artık şu forumlardan,insanların sinir katsayılarını yükseltmeyin.
    sistem çevrimdışı

  8. #8
    cetin__27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    04-08-2011
    Mesajlar
    1.082
    Tecrübe Puanı
    19
    Standart

    Cevap: alper tuncel - repair (yardım edin)

    IP ler aynı
    Pan Plus
    Prozinc Mor Kutu
    cetin__27 çevrimdışı

  9. #9
    Lmao77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    08-08-2013
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: alper tuncel - repair (yardım edin)

    cetin__27 Nickli Üyeden Alıntı
    IP ler aynı
    Haha
    cetin__27 Bunu beğendi...
    Lmao77 çevrimdışı

  10. #10
    nofear114 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    26-07-2012
    Mesajlar
    31
    Tecrübe Puanı
    8
    Standart

    Cevap: alper tuncel - repair (yardım edin)

    Bunlar gibi insanlar yüzünden sogudum ekimden falan . Allah sizi ıslah etsin ...
    nofear114 çevrimdışı

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Bu sitede yer alan bilgi ve yorum tavsiyeleri, edindiğiniz bilgiler ve aldığınız cevaplar teşhis veya tedavi niteliği taşımaz, mutlaka bir doktora muayene olmanız önerilir. Sitede edinilen bilgilerin yanlış anlaşılması veya uygulanması durumunda doğacak olan mağduriyetten site yönetimi ve içerik hazırlayıcılar mesul değildir. Siteyi ziyaret eden tüm üyeler bu hususları kabul etmiş sayılır