Üye Girişi
Pencereyi kapat

Diyarbakır Saç Ekim Merkezi

Saç Ekimi Sonuçları kategorisinin Diyarbakır Saç Ekim Merkezi konusunu incelemektesiniz. Bu konu kısaca diyarbakır, diyarbakırda, ekim, fiyatları, merkezi, merkezleri, saç, ücretleri 16 subatta diyarbakırda saç ekimi yaptırdım. Ektirmeden önceki ve etirdikten sonraki resimleri payaşıyorum. Şuan 3 hftalık ama cok fazla dökülme olyor gibi

Bu konu 7257 kez görüntülendi ve 17 yorum aldı...

  1. #1
    arcamenel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    24-01-2013
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Diyarbakır Saç Ekim Merkezi

    16 subatta diyarbakırda saç ekimi yaptırdım. Ektirmeden önceki ve etirdikten sonraki resimleri payaşıyorum. Şuan 3 hftalık ama cok fazla dökülme olyor gibi sizce sorun olabilir mi?



    ads305zjpg ads305z1jpg 1jpg Diyarbakır Saç Ekim Merkezi Diyarbakır Saç Ekim Merkezi Diyarbakır Saç Ekim Merkezi Diyarbakır Saç Ekim Merkezi Diyarbakır Saç Ekim Merkezi
    Diyarbakır Saç Ekim Merkezi


    buda son hali
    Diyarbakır Saç Ekim Merkezi

    Ekli Küçük Resimler Ekli Küçük Resimler ads305z1jpg   ads305zjpg   1jpg  
    arcamenel çevrimdışı

  2. #2
    arcamenel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    24-01-2013
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Diyarbakır Saç Ekimi 14.02.2013

    güney doğu saç ekim merkezine tavsiye üzerine yaptrdım cok memnunun ama dökülmeye başladı moralim bozuluyor elimde olmadan
    arcamenel çevrimdışı

  3. #3
    arcamenel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    24-01-2013
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Diyarbakır Saç Ekimi 14.02.2013

    10 gün sonra 3 ay olacak durum bu sizce nasıl arkadaşlar
    img_02441jpg
    arcamenel çevrimdışı

  4. #4
    Wolff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    26-04-2013
    Mesajlar
    28
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Diyarbakır Saç Ekimi 14.02.2013

    Durum gayet iyi
    Wolff çevrimdışı

  5. #5
    arcamenel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    24-01-2013
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Diyarbakır Saç Ekim Merkezi

    img_04181jpg Bugun kü hali nasıl durum 4 bucuk ay olacak ay sonu
    arcamenel çevrimdışı

  6. #6
    avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Member
    Üyelik tarihi
    11-12-2011
    Mesajlar
    62
    Tecrübe Puanı
    9
    Standart

    Cevap: Diyarbakır Saç Ekim Merkezi

    arcamenel Nickli Üyeden Alıntı
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_0418[1].jpg
Görüntüleme: 166
Büyüklüğü:  93.1 KB (Kilobyte)
ID:	2585 Bugun kü hali nasıl durum 4 bucuk ay olacak ay sonu
    valla hocam gerçkten güzel yapmış adamın oglu.ön çizgini gerçekten güzel,bu ön çizgiyi lütfen İstanbul saç ekim merkezleri görsün görsinki cetvel tarzı ekim yapmasınlar. arcamenel kaç greft ektrdin
    avşar çevrimdışı

  7. #7
    arcamenel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    24-01-2013
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Diyarbakır Saç Ekim Merkezi

    3600 greft ektirdim hocam 5 ay olacak 10 dün sonra babamlar da yeni gördü kimsenin haberi yoktu ekim yaptırdıgımdan suan biraz daha sac cıktı ve cıkmaya devam ediyor hayırlısıyla gören hiç kimse anlamıyor ekim oldugunu ne kullanıyorsun böyle artmış saçarın diyor Tabi benimde hoşuma gidiyor söylemiyorum kimseye ektirdiğimi
    arcamenel çevrimdışı

  8. #8
    avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Member
    Üyelik tarihi
    11-12-2011
    Mesajlar
    62
    Tecrübe Puanı
    9
    Standart

    Cevap: Diyarbakır Saç Ekim Merkezi

    arcamenel Nickli Üyeden Alıntı
    3600 greft ektirdim hocam 5 ay olacak 10 dün sonra babamlar da yeni gördü kimsenin haberi yoktu ekim yaptırdıgımdan suan biraz daha sac cıktı ve cıkmaya devam ediyor hayırlısıyla gören hiç kimse anlamıyor ekim oldugunu ne kullanıyorsun böyle artmış saçarın diyor Tabi benimde hoşuma gidiyor söylemiyorum kimseye ektirdiğimi
    kardeşim doktor kendisi mi yaptı asistanları mı yaptı bende haftaya diyarbakıra gelebilirm görüşme imkanımız olabilir mi?
    avşar çevrimdışı

  9. #9
    arcamenel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    24-01-2013
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Diyarbakır Saç Ekim Merkezi

    Doktor kendisi yapmadı asistanları yaptı ama bence boylesi daha iyi oldu ezberlemişler cok pratiklerdi herşeyide istediğim gibi yaptılar. Ben artık diyarakırda değilim askerdeyken yaptırdım, artık bitti askerlik. istersen telefon numarası verebilirim gidip görüşürsün beğenirsen yaptırırsın ben tavsiye üzerine daha önce ektireni görüp gittim.
    arcamenel çevrimdışı

  10. #10
    kraldurayga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    11-09-2013
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Diyarbakır Saç Ekim Merkezi

    hocam acaba telefon numaranızı verebilir miisniz bi de ne kadar ücret?
    kraldurayga çevrimdışı

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Bu sitede yer alan bilgi ve yorum tavsiyeleri, edindiğiniz bilgiler ve aldığınız cevaplar teşhis veya tedavi niteliği taşımaz, mutlaka bir doktora muayene olmanız önerilir. Sitede edinilen bilgilerin yanlış anlaşılması veya uygulanması durumunda doğacak olan mağduriyetten site yönetimi ve içerik hazırlayıcılar mesul değildir. Siteyi ziyaret eden tüm üyeler bu hususları kabul etmiş sayılır