Üye Girişi
Pencereyi kapat

Naturaderm Çamyağı Tanju Çolak Yağı

Saç Bakım Ürünleri kategorisinin Naturaderm Çamyağı Tanju Çolak Yağı konusunu incelemektesiniz. Bu konu kısaca Naturaderm çam yağı kullananlar , naturaderm kullanıcı yorumları , naturaderm kullananlar , naturaderm çamyağı , tanjuçolak çam yağı Şimdi Saç ekimine ihtiyacınız yok mu , diye reklam yapılmış arkadaşım 2

Bu konu 1438 kez görüntülendi ve 9 yorum aldı...

  1. #1
    Vatanım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    19-06-2013
    Mesajlar
    20
    Tecrübe Puanı
    0
    lamba

    Naturaderm Çamyağı Tanju Çolak Yağı

    Naturaderm çam yağı kullananlar , naturaderm kullanıcı yorumları , naturaderm kullananlar , naturaderm çamyağı , tanjuçolak çam yağı

    Şimdi Saç ekimine ihtiyacınız yok mu , diye reklam yapılmış arkadaşım 2 tane kel arkadaşım bu ürünleri kullandı benimde inanın saç çıkarmadı bence inanmayın derim ama yinede saç çıkardıysalar açıklasınlar gerçi o zamanda hemen diyorlarki işte müşterilerimiz bunu istemiyor gizli kalmasını istiyor diyor neyse birçok alan arkadaşım var bu naturaderm çamyağından şampuanı ile birlikte siz ne düşünüyorsunuz ?







    Naturaderm Çamyağı Tanju Çolak Yağı

    Vatanım çevrimdışı

  2. #2
    Hemşir_E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    13-08-2012
    Mesajlar
    281
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Naturaderm Çamyağı Tanju Çolak Yağı

    Bugün ürün elime ulaştı saç çıkarmasını zaten beklemiyorum.Sadece minoxil+konazol ün yıprattığı saçlara biraz canlılık renk katsa yeter. Bu akşam kullanmaya başlayacağım burdan yazarım ilk izlenimleri ve ilerisini. Ayrıca Şampuanın içine değil manuel olarak elimle uygulayacağım...
    Hemşir_E çevrimdışı

  3. #3
    Hemşir_E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    13-08-2012
    Mesajlar
    281
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Naturaderm Çamyağı Tanju Çolak Yağı

    magnum Nickli Üyeden Alıntı
    Minoxil forte günde neden 1 defa imzanda öyle yazıyor.
    Hocam Dökülme sadece vertex bölgesinde seyrelme şeklinde. 2 defa uygulayıp kafa derisi minoxa bağışıklık kazanmasın diye. Başka bir nedeni de günde 2 kere uygulama fırsatımın olmaması. günde 1 kere uygulama ile kafa derimde elimiz gezdirdiğimde küçük kıllar mevcut.
    Hemşir_E çevrimdışı

  4. #4
    Hemşir_E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    13-08-2012
    Mesajlar
    281
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Naturaderm Çamyağı Tanju Çolak Yağı

    Şampuan çam yağını aldım fakat kullanma fırsatım olmadı. Dermoday Anti Hair Loss Şampuanı kullanıyorum 2 gündür. Öncesinde 3 seneden beri bioxcin>Bioxcin Forte>Bioxcin Genesis kullanıcısıydım. 2 gün önce Kullanmayı bıraktım. Elimde kalan yarım şişeyide aralıklarla kullanıp bitireceğim.
    Hemşir_E çevrimdışı

  5. #5
    Hemşir_E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    13-08-2012
    Mesajlar
    281
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Naturaderm Çamyağı Tanju Çolak Yağı

    magnum Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam aslında şunu söylemek isterim dermoday şampuan ile çamyağı şampuan iyi sonuc alamazsan saçlarına bioxcin genesis ile devam et açıkcası şampuanların en iyisi denilebilir şampuan için.
    Şampuanın saç çıkarmasını zaten beklemiyorum. iyi temizlesin dolgunluk versin yeter. Ama şunu söyleyebilirim Dermoday bioxcine göre saçı daha iyi temizliyor ve saça daha çok hacim kazandırıyor. Çam yağı şampuanını kullanmadım daha onuda kullanıp yazarım ilk izlenimleri.
    Hemşir_E çevrimdışı

  6. #6
    Vatanım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    19-06-2013
    Mesajlar
    20
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Naturaderm Çamyağı Tanju Çolak Yağı

    Hemşir_E Nickli Üyeden Alıntı
    Şampuanın saç çıkarmasını zaten beklemiyorum. iyi temizlesin dolgunluk versin yeter. Ama şunu söyleyebilirim Dermoday bioxcine göre saçı daha iyi temizliyor ve saça daha çok hacim kazandırıyor. Çam yağı şampuanını kullanmadım daha onuda kullanıp yazarım ilk izlenimleri.
    kardeşim merhaba çok ürün kullanıyorsun bunları detaylı olarak bir ara yazarsan sevinirim ayrıca çamyağı neyi düşünerek aldın ?
    Vatanım çevrimdışı

  7. #7
    Hemşir_E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    13-08-2012
    Mesajlar
    281
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Naturaderm Çamyağı Tanju Çolak Yağı

    Vatanım Nickli Üyeden Alıntı
    kardeşim merhaba çok ürün kullanıyorsun bunları detaylı olarak bir ara yazarsan sevinirim ayrıca çamyağı neyi düşünerek aldın ?
    merhaba kardeşim..

    Propecia 0.5mg Haliyle kanda ki Dht yi baskılamak için kullanıyorum..
    Medabiotin Günde 1 Kere (10Mg) Saç tellerinin kalınlaşması mevcut çıkan kılları saça dönüştürmek için kullanıyorum...
    Minoxil Forte Günde 1 KereMalumunuz Minoxil tedavinin vazgeçilmezi
    Xpecia Tablet Günde 1 Kere Saçları mineral vitamin bakımından beslemek için kullanıyorum.
    Konazol Şampuan 3/7 Kafa derisindeki Dht yi baskılamak için kullanıyorum
    Dermoday Anti Hair Loss Saçı Gerçekten iyi temizliyor bundan sonra bu şampuanı kullanacağım.
    Bioxcin Genesis 3 Senedir kullandım kötüleyemem hakkını yiyemem bioxcinin en iyi ürünü diyebilirim serum sprey vs içinde.
    Çam Yağı 3/7 Minoxilin zara verdiği yıprattığı saçlara canlılık katması için aldım.
    Üzüm Çekirdeği Yağı Bakım Kürü(Bemiks+Evigen+Bepanten) Bu karışımı seviyorum yıpranan saçları gerçekten güzel yapıyor rengi canlılığı dolgunluğu vs
    Hemşir_E çevrimdışı

  8. #8
    Vatanım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    19-06-2013
    Mesajlar
    20
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Naturaderm Çamyağı Tanju Çolak Yağı

    bioxcin çok dikkatimi çekiyor çünkü losyon için birşey diyemem ama gerçekten şampuan hakkını yemiyelim benim en çok kızdığım almanya laboratuvarlarında testler gerçekleşiyor
    Vatanım çevrimdışı

  9. #9
    Hemşir_E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    13-08-2012
    Mesajlar
    281
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Naturaderm Çamyağı Tanju Çolak Yağı

    Vatanım Nickli Üyeden Alıntı
    bioxcin çok dikkatimi çekiyor çünkü losyon için birşey diyemem ama gerçekten şampuan hakkını yemiyelim benim en çok kızdığım almanya laboratuvarlarında testler gerçekleşiyor
    Şampuanı iyi gerçekten. Ama dermodayı da çok sevdim övdükleri gibi iyi temizliyor iyi dolgunluk veriyor saça
    Hemşir_E çevrimdışı

  10. #10
    ceran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    31-08-2013
    Mesajlar
    45
    Tecrübe Puanı
    7
    Standart

    Cevap: Naturaderm Çamyağı Tanju Çolak Yağı

    aman diyorum bu çam yağını kullanan varsa kesinlikle altını çizerek dıyorum uzak dursun saçları daha cok döküyo bundan 4 ay once kullanmıştım 3 kutu bitirdim ha şimdi ha şimdi işe yarıcak diye belki ölü saçları döküp yenilerini çıkarıcak diye bekledim öldürdü saçlarımı daha yeni yeni kendıne gelıyo saçlar.
    ceran çevrimdışı

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Bu sitede yer alan bilgi ve yorum tavsiyeleri, edindiğiniz bilgiler ve aldığınız cevaplar teşhis veya tedavi niteliği taşımaz, mutlaka bir doktora muayene olmanız önerilir. Sitede edinilen bilgilerin yanlış anlaşılması veya uygulanması durumunda doğacak olan mağduriyetten site yönetimi ve içerik hazırlayıcılar mesul değildir. Siteyi ziyaret eden tüm üyeler bu hususları kabul etmiş sayılır