Üye Girişi
Pencereyi kapat

vichy dercos neogenic kullananlar ?

Saç Bakım Ürünleri kategorisinin vichy dercos neogenic kullananlar ? konusunu incelemektesiniz. Bu konu kısaca vichy dercos neogenic kullananlar ? vichy dercos neogenic kullananlar veya kullanmayı düşünenler yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sizce nasıl olmalı neler yapılmalı ?

Bu konu 15596 kez görüntülendi ve 16 yorum aldı...

  1. #1
    serdarrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    08-07-2011
    Mesajlar
    194
    Tecrübe Puanı
    14
    lamba

    vichy dercos neogenic kullananlar ?

    vichy dercos neogenic kullananlar ? vichy dercos neogenic kullananlar veya kullanmayı düşünenler yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sizce nasıl olmalı neler yapılmalı ?

    serdarrr çevrimdışı

  2. #2
    overtake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Member
    Üyelik tarihi
    12-04-2013
    Mesajlar
    58
    Tecrübe Puanı
    7
    Standart

    Cevap: vichy dercos neogenic kullananlar ?

    Ben iki küçük tester kutusunu bitirdim. Yumuşatıyor saçları güzel hacim de veriyor.Vichy'nin tüm ürünleri kaliteli bence.
    overtake çevrimdışı

  3. #3
    overtake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Member
    Üyelik tarihi
    12-04-2013
    Mesajlar
    58
    Tecrübe Puanı
    7
    Standart

    Cevap: vichy dercos neogenic kullananlar ?

    Vishy 'nin İnneov ürününü kullanıyorum sadece .Bahsettiğiniz ürünü kullanmadım.
    overtake çevrimdışı

  4. #4
    tahtaKALEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    22-11-2013
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: vichy dercos neogenic kullananlar ?

    Elifnaz Nickli Üyeden Alıntı
    vichy hangi ürünlerini kullandınız şampuan ve benzeri bekliyorum.
    k@yra Nickli Üyeden Alıntı
    kullanan yok mu arkadaşlar bu vichy dercos ürününü ?
    merhaba ,
    23 ekimde neogenic şampuan ve saç toniğini kullanmaya başladım.durum maşAllah fena değil.
    saçlarım zayıf ve ince telli.dökülme hızlı bir şekilde ilerliyordu.açılmalar gözle görülür halde mevcut.
    yıllardır bioxcin müptelası idim hem şampuan hemde tonik kullnıyordum.ama artık etkisini göremez durumda idim.hatta bir kaç kez bioxcin şampuanı bırakip bitkisel şampunalar denedim ama durum daha vahim oldu.biox bıracında büyük döküm ler oldu.ve artık bir karar verecektim bioxcin muptelalığı artık casnımı sıkıyordu ve maddi ve manevi kayıplarım olduğunu düşünüyordum.karırım ,elimdeki biox bitince artık almayacağım ve sıradan şampuanlara başlıyıp olan olsun kaçınılmaz son diyecektim.
    vichy son bir deneyişti benim için şuan çıkan yeni saçalrım ve
    daha kuvvetli bir halleri var
    Hayırlısı diyorum ve Allaha şükrediyorum.600tl nakit para verdim 3 kutu şampuan ve 3 kutu toniğe.Şükür diyorum bu deneyişe verebilecek bütçe ayırabildim diye .
    taktir Allahın.
    son olarak neogenic şampuandan başka bir çeşiti daha var dergos olarak satın alacak arkadaşlar tonik ile hangisi daha verimli olur diye danışsınlar.
    tonik uykuda bulunan saç köklerini uyarıyor diyebilirim benim gözlemlediğim bu.
    saygılar.
    tahtaKALEM çevrimdışı

  5. #5
    romario - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    02-05-2013
    Mesajlar
    189
    Tecrübe Puanı
    8
    Standart

    Cevap: vichy dercos neogenic kullananlar ?

    tahtaKALEM Nickli Üyeden Alıntı
    merhaba ,
    23 ekimde neogenic şampuan ve saç toniğini kullanmaya başladım.durum maşAllah fena değil.
    saçlarım zayıf ve ince telli.dökülme hızlı bir şekilde ilerliyordu.açılmalar gözle görülür halde mevcut.
    yıllardır bioxcin müptelası idim hem şampuan hemde tonik kullnıyordum.ama artık etkisini göremez durumda idim.hatta bir kaç kez bioxcin şampuanı bırakip bitkisel şampunalar denedim ama durum daha vahim oldu.biox bıracında büyük döküm ler oldu.ve artık bir karar verecektim bioxcin muptelalığı artık casnımı sıkıyordu ve maddi ve manevi kayıplarım olduğunu düşünüyordum.karırım ,elimdeki biox bitince artık almayacağım ve sıradan şampuanlara başlıyıp olan olsun kaçınılmaz son diyecektim.
    vichy son bir deneyişti benim için şuan çıkan yeni saçalrım ve
    daha kuvvetli bir halleri var
    Hayırlısı diyorum ve Allaha şükrediyorum.600tl nakit para verdim 3 kutu şampuan ve 3 kutu toniğe.Şükür diyorum bu deneyişe verebilecek bütçe ayırabildim diye .
    taktir Allahın.
    son olarak neogenic şampuandan başka bir çeşiti daha var dergos olarak satın alacak arkadaşlar tonik ile hangisi daha verimli olur diye danışsınlar.
    tonik uykuda bulunan saç köklerini uyarıyor diyebilirim benim gözlemlediğim bu.
    saygılar.
    merhaba gerçekten şaşırtıcı bir durum şuan saçınız çıktıgını mı düşünüyorsunuz yani saçınız mı çıktı ? resim paylaşma gibi bir durum olabilir mi ?
    Doktor veya Uzman Değilim Sadece Kullandığım ve Gördüklerimin Duyduklarımın TECRÜBE paylaşımcısıyım.
    romario çevrimdışı

  6. #6
    romario - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    02-05-2013
    Mesajlar
    189
    Tecrübe Puanı
    8
    Standart

    Cevap: vichy dercos neogenic kullananlar ?

    tahtaKALEM Nickli Üyeden Alıntı
    merhaba ,
    23 ekimde neogenic şampuan ve saç toniğini kullanmaya başladım.durum maşAllah fena değil.
    saçlarım zayıf ve ince telli.dökülme hızlı bir şekilde ilerliyordu.açılmalar gözle görülür halde mevcut.
    yıllardır bioxcin müptelası idim hem şampuan hemde tonik kullnıyordum.ama artık etkisini göremez durumda idim.hatta bir kaç kez bioxcin şampuanı bırakip bitkisel şampunalar denedim ama durum daha vahim oldu.biox bıracında büyük döküm ler oldu.ve artık bir karar verecektim bioxcin muptelalığı artık casnımı sıkıyordu ve maddi ve manevi kayıplarım olduğunu düşünüyordum.karırım ,elimdeki biox bitince artık almayacağım ve sıradan şampuanlara başlıyıp olan olsun kaçınılmaz son diyecektim.
    vichy son bir deneyişti benim için şuan çıkan yeni saçalrım ve
    daha kuvvetli bir halleri var
    Hayırlısı diyorum ve Allaha şükrediyorum.600tl nakit para verdim 3 kutu şampuan ve 3 kutu toniğe.Şükür diyorum bu deneyişe verebilecek bütçe ayırabildim diye .
    taktir Allahın.
    son olarak neogenic şampuandan başka bir çeşiti daha var dergos olarak satın alacak arkadaşlar tonik ile hangisi daha verimli olur diye danışsınlar.
    tonik uykuda bulunan saç köklerini uyarıyor diyebilirim benim gözlemlediğim bu.
    saygılar.
    600 tl çok para kardeşim hani burda o kadar bütçeli insanlar yok düşünsene adam saç ektirse daha garantili olur değil mi ?
    Doktor veya Uzman Değilim Sadece Kullandığım ve Gördüklerimin Duyduklarımın TECRÜBE paylaşımcısıyım.
    romario çevrimdışı

  7. #7
    tahtaKALEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    22-11-2013
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: vichy dercos neogenic kullananlar ?

    TECRÜBE Nickli Üyeden Alıntı
    merhaba gerçekten şaşırtıcı bir durum şuan saçınız çıktıgını mı düşünüyorsunuz yani saçınız mı çıktı ? resim paylaşma gibi bir durum olabilir mi ?
    Evet ön bölümde yeni saçlarım var. suan
    ince zayıf ve kısa durumdalar
    Bakalım bu saçlar tutunabilecekler mi ve kalınlaşacakmı?
    tahtaKALEM çevrimdışı

  8. #8
    tahtaKALEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    22-11-2013
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: vichy dercos neogenic kullananlar ?

    magnum Nickli Üyeden Alıntı
    inşallah tutunur hocam siz resim eklerseniz öncesi sonrası için iyi olmaz mı ?
    Merhaba,
    iyi temennilerin için teşekkürler.
    öncesinin fotosu yok ama henüz yeni olduğu için yeni yeni çekeceğim foto uygun olur diye düşünüyorum.çünkü kısa oldukları için yeni çıkanlar belli olacaktır.
    tahtaKALEM çevrimdışı

  9. #9
    tahtaKALEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    22-11-2013
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: vichy dercos neogenic kullananlar ?

    TECRÜBE Nickli Üyeden Alıntı
    600 tl çok para kardeşim hani burda o kadar bütçeli insanlar yok düşünsene adam saç ektirse daha garantili olur değil mi ?
    evet haklısın önemli bir para.ama bu psikolojide bu paraları veriyor insan çünkü umut ediyor...
    ben 3 aylık ürün aldım . 1aylık deneme yapmak da mantıklı olabilir.
    tahtaKALEM çevrimdışı

  10. #10
    tahtaKALEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    22-11-2013
    Mesajlar
    6
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: vichy dercos neogenic kullananlar ?

    [QUOTE=magnum;58587]inşallah tutunur hocam siz resim eklerseniz öncesi sonrası için iyi olmaz mı ?[/Q

    merhaba sizin için foto çektim ama yüklemeyi başaramadım.
    tahtaKALEM çevrimdışı

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Bu sitede yer alan bilgi ve yorum tavsiyeleri, edindiğiniz bilgiler ve aldığınız cevaplar teşhis veya tedavi niteliği taşımaz, mutlaka bir doktora muayene olmanız önerilir. Sitede edinilen bilgilerin yanlış anlaşılması veya uygulanması durumunda doğacak olan mağduriyetten site yönetimi ve içerik hazırlayıcılar mesul değildir. Siteyi ziyaret eden tüm üyeler bu hususları kabul etmiş sayılır