Üye Girişi
Pencereyi kapat
Like Tree2Beğeni

Dr. koray erdoğan saç ekimi nasil!! yaptiranlar?

İstanbul Saç Ekim Merkezi kategorisinin Dr. koray erdoğan saç ekimi nasil!! yaptiranlar? konusunu incelemektesiniz. Bu konu kısaca ekimi, erdoğan, koray, nasil, saç, yaptiranlar yaptıran arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

Bu konu 9025 kez görüntülendi ve 41 yorum aldı...

  1. #1
    emre-9876_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    13-10-2012
    Mesajlar
    29
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Dr. koray erdoğan saç ekimi nasil!! yaptiranlar?

    emre-9876_ çevrimdışı

  2. #2
    boyner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    28-03-2013
    Mesajlar
    186
    Tecrübe Puanı
    8
    Standart

    Cevap: Dr koray erdoğan ekimi nasil !!!!yaptiranlar

    emre-9876_ Nickli Üyeden Alıntı
    yaptıran arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

    Koray erdoğan hocaya saç ekimi yaptıran yok sanırım forumda
    boyner çevrimdışı

  3. #3
    ismail.58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    24-07-2012
    Mesajlar
    403
    Tecrübe Puanı
    12
    Standart

    Cevap: Dr koray erdoğan ekimi nasil !!!!yaptiranlar

    boyner Nickli Üyeden Alıntı
    Koray erdoğan hocaya saç ekimi yaptıran yok sanırım forumda
    çok pahalı o yüzdendir
    ismail.58 çevrimdışı

  4. #4
    sistem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Member
    Üyelik tarihi
    09-05-2012
    Mesajlar
    61
    Tecrübe Puanı
    8
    Standart

    Cevap: Dr koray erdoğan ekimi nasil !!!!yaptiranlar

    boyner Nickli Üyeden Alıntı
    Koray erdoğan hocaya saç ekimi yaptıran yok sanırım forumda
    Yadigar nickli bir arkadaş var forumda.Arama kısmına dr koray erdoğan saç ekimi sonuçları yazın çıkar.
    sistem çevrimdışı

  5. #5
    emre-9876_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    13-10-2012
    Mesajlar
    29
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Dr koray erdoğan ekimi nasil !!!!yaptiranlar

    eywlallah kardeş sağol siz bu doktor hakkında ne biliyorsunuz ekimleri güzel gözüküyor pahalıymış biraz şikayetci olan duyfunuzmu hiç!!
    emre-9876_ çevrimdışı

  6. #6
    kaltuntas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    25-06-2012
    Mesajlar
    2
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Dr. koray erdoğan saç ekimi nasil!! yaptiranlar?

    26 ağustos'da Koray hocaya 2200 greft ektirdim. Sorusu olan özelden sorabilir.
    kaltuntas çevrimdışı

  7. #7
    ejder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Moderatör
    Üyelik tarihi
    17-06-2011
    Mesajlar
    877
    Tecrübe Puanı
    17
    Standart

    Cevap: Dr. koray erdoğan saç ekimi nasil!! yaptiranlar?

    kaltuntas Nickli Üyeden Alıntı
    26 ağustos'da Koray hocaya 2200 greft ektirdim. Sorusu olan özelden sorabilir.
    formumuz 2. koray hoca ekiminiyle tanışmış oldu rica etsek resim koyarmısın? insanlar çok merak ediyo koray hocanın ekimlerini
    bioxcin (7 ay şampuan9serum etki 0)
    minoxidil forte 1 yıldır(bıraktım)
    rogain foam (1 yıl)
    proscar 4/1 (3 yıl) (proscar için soru soran arkadaşlar,ben yan etki gördüm diyemem ama bende olmadığı sizde olmuyacağı manasına gelmez)
    biotin (2 yıl düzensiz devam)
    dnc-n (3 kutuda bıraktım)
    spectral f7(3 kutuda bıraktım)
    ejder çevrimdışı

  8. #8
    londra61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    12-01-2013
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    0
    Standart

    Cevap: Dr. koray erdoğan saç ekimi nasil!! yaptiranlar?

    kardesim resim gorebilirmiyiz acaba ?
    londra61 çevrimdışı

  9. #9
    gkhn88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Member
    Üyelik tarihi
    11-06-2012
    Mesajlar
    91
    Tecrübe Puanı
    8
    Standart

    Cevap: Dr. koray erdoğan saç ekimi nasil!! yaptiranlar?

    bende Koray hocaya ektirmeyi düşünüyorum o yüzden fotoğraflarını bizimle paylaşırsan çok memnun oluruz
    gkhn88 şimdi çevrimiçi

  10. #10
    gkhn88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Member
    Üyelik tarihi
    11-06-2012
    Mesajlar
    91
    Tecrübe Puanı
    8
    Standart

    Cevap: Dr. koray erdoğan saç ekimi nasil!! yaptiranlar?

    Evet arkadaşlar dün koray hocaya mail atmıştım resimlerle birlikte ve bana 4000 greft uygun görmüş saçım ise şu durumda foto287raf1660jpg
    gkhn88 şimdi çevrimiçi

Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
42 sonuçtan 1 ile 10 arası

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Bu sitede yer alan bilgi ve yorum tavsiyeleri, edindiğiniz bilgiler ve aldığınız cevaplar teşhis veya tedavi niteliği taşımaz, mutlaka bir doktora muayene olmanız önerilir. Sitede edinilen bilgilerin yanlış anlaşılması veya uygulanması durumunda doğacak olan mağduriyetten site yönetimi ve içerik hazırlayıcılar mesul değildir. Siteyi ziyaret eden tüm üyeler bu hususları kabul etmiş sayılır