Üye Girişi
Pencereyi kapat

Esteworld saç ekimi yaptıranların yorumları

İstanbul Saç Ekim Merkezi kategorisinin Esteworld saç ekimi yaptıranların yorumları konusunu incelemektesiniz. Bu konu kısaca ekim, ekimi, esteworld, fiyatları, merkezi, saç, yaptıranların, yorumları Esteworld saç ekimi hakkında dudak uçuklatacak farkta yorumları bulunmaktadır. Memnun olan müşteriler verilen hizmete hayran kalmış ve ilgi alakayı çok beğenmişken, memnun

Bu konu 18348 kez görüntülendi ve 10 yorum aldı...

  1. #1
    boyner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    28-03-2013
    Mesajlar
    186
    Tecrübe Puanı
    8
    sağ

    Esteworld saç ekimi yaptıranların yorumları

    Esteworld saç ekimi hakkında dudak uçuklatacak farkta yorumları bulunmaktadır. Memnun olan müşteriler verilen hizmete hayran kalmış ve ilgi alakayı çok beğenmişken, memnun kalmayan müşteriler ise bu sağlık kuruluşundan kelimenin tam anlamıyla nefret etmiş durumdadırlar.

    Bir bakıma bu firmanın enlerde bulunduğunu düşünebiliriz. Fakat bir açıdan ise bu firma kişi ayırıyor ya da nabza göre şerbet veriyor olabilir. En mantıklı yol tanıdık birinden doktor referansı alarak girmek olur. Fiyat konusunda yardımcı oldukları tartışılmaz bir konudur. Genellikle iyi yönde yorumlar alan bir sağlık kuruluşu olan Esteworld, yüzdeye vuracak olursak %30 oranla nefret içerikli yorum da alıyor. Her ne kadar az da görünce bu yüzde yüksek bir yüzdedir ve müşteri kaybını hiçe sayan bir firma gibi görünebilir. Esteworld firması saç ekiminde gerek teknolojik açıdan gerekse uzman doktorlar açısından ileri bir firmadır. Ancak normal bir şekilde iyi ya da kötü denecek bir firma değildir. Hiç bir kararınız ya da düşünceniz olmadan bu kuruluşa başvurmanız son derece yanlıştır. Kişi önceliğine paradan daha çok önem verdikleri ortadadır ancak bütün müşterilerine aynı şekilde davranmadıkları da bir gerçektir.


    Son derece ün sahibi olmasına rağmen sabit otoriteyi sağlayamamış bir firma olan Esteworld, doğrudan tercih olarak uygun olmasa da kişilerin hizmet aldıktan sonra şikayetleri hiç denecek kadar azdır. Sosyolog açısı kötü olabilir ancak cerrahi açıdan eksiksiz bir sağlık merkezidir.

    boyner çevrimdışı

  2. #2
    Pusat61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    16-06-2012
    Mesajlar
    333
    Tecrübe Puanı
    11
    Standart

    Cevap: Esteworld saç ekimi yaptıranların yorumları

    aydemir Nickli Üyeden Alıntı
    esteworld saç ekim merkezinde saç ekimi yaptıran bir arkadaşımı tanıyorum , gayet memnun gözüküyor halinden esteworld sayılı firmalardan diyebilirim arkadaşlar aslında saç ekimleri forumda 1 2 tane var keşke 10 kadar olsa güzel olur.
    esteworld e ektirecektim, emailde numarimi istedi, adam gel gel neredeyse yalvardi, saclarin eskisi gibi olucak, baska yere gidersen pisman olursun, sana özel yöntem uyguluyacaiz ekim yapacak kiside cok taninmis kisiymis, bende yedim, ekim yapacak sahis doktor bilen degilmis anestezi uzmaniymis , face de resimlerini görüncede tamamen vazgectim benden istedikleri 3000 euro nekadar greft alabilirsek aliriz demisti tlf daki sahis. Ben tabiki vazgecmistim cok reklam yaptigi icin, sonucta güven yoktu ve cok kiside sikayet ediyordu
    09.11.12 Sac ekimi

    11.05.12 Sac tedavisi

    Regaine Foam 5 (Günde 2x)
    Now Biotin 5mg (Günde 1x)
    Pusat61 çevrimdışı

  3. #3
    Pusat61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    16-06-2012
    Mesajlar
    333
    Tecrübe Puanı
    11
    Standart

    Cevap: Esteworld saç ekimi yaptıranların yorumları

    ama bu tlf daki kisinin dedigi cikti maalesef..
    09.11.12 Sac ekimi

    11.05.12 Sac tedavisi

    Regaine Foam 5 (Günde 2x)
    Now Biotin 5mg (Günde 1x)
    Pusat61 çevrimdışı

  4. #4
    boyner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    28-03-2013
    Mesajlar
    186
    Tecrübe Puanı
    8
    Standart

    Cevap: Esteworld saç ekimi yaptıranların yorumları

    Pusat61 Nickli Üyeden Alıntı
    esteworld e ektirecektim, emailde numarimi istedi, adam gel gel neredeyse yalvardi, saclarin eskisi gibi olucak, baska yere gidersen pisman olursun, sana özel yöntem uyguluyacaiz ekim yapacak kiside cok taninmis kisiymis, bende yedim, ekim yapacak sahis doktor bilen degilmis anestezi uzmaniymis , face de resimlerini görüncede tamamen vazgectim benden istedikleri 3000 euro nekadar greft alabilirsek aliriz demisti tlf daki sahis. Ben tabiki vazgecmistim cok reklam yaptigi icin, sonucta güven yoktu ve cok kiside sikayet ediyordu
    pişman oldunuz öylemi !!! Hocam belki burası daha kötü yapıcaktı saçınızı
    boyner çevrimdışı

  5. #5
    mustafacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    19-03-2013
    Mesajlar
    48
    Tecrübe Puanı
    7
    Standart

    Cevap: Esteworld saç ekimi yaptıranların yorumları

    Pusat61 Nickli Üyeden Alıntı
    ama bu tlf daki kisinin dedigi cikti maalesef..
    Hocam geçmiş olsun. Neden böyle bir şey oldu. Ekimi nerde yaptırdınız ?
    mustafacan çevrimdışı

  6. #6
    boyner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    28-03-2013
    Mesajlar
    186
    Tecrübe Puanı
    8
    Standart

    Cevap: Esteworld saç ekimi yaptıranların yorumları

    mustafacan Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam geçmiş olsun. Neden böyle bir şey oldu. Ekimi nerde yaptırdınız ?
    Hocam sen saç ekimi için açıkcası , İzmir Likya Saç ekim Merkezi , Ayşegül Sevinç , Arena Med Serkan Aydın , Bu gibi uygun merkezler sonuclarıda fena değil. Yüksek yere gidip yüksek beklenti içine girmeyin . Hani yine gidin yüksek iyi bir merkezede çok iyi olur demeyin.
    boyner çevrimdışı

  7. #7
    mustafacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    19-03-2013
    Mesajlar
    48
    Tecrübe Puanı
    7
    Standart

    Cevap: Esteworld saç ekimi yaptıranların yorumları

    boyner Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam sen saç ekimi için açıkcası , İzmir Likya Saç ekim Merkezi , Ayşegül Sevinç , Arena Med Serkan Aydın , Bu gibi uygun merkezler sonuclarıda fena değil. Yüksek yere gidip yüksek beklenti içine girmeyin . Hani yine gidin yüksek iyi bir merkezede çok iyi olur demeyin.
    Şans mı diyelim hocam !
    mustafacan çevrimdışı

  8. #8
    Pusat61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    16-06-2012
    Mesajlar
    333
    Tecrübe Puanı
    11
    Standart

    Cevap: Esteworld saç ekimi yaptıranların yorumları

    mustafacan Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam geçmiş olsun. Neden böyle bir şey oldu. Ekimi nerde yaptırdınız ?
    4100 greft ektirdim tel tük cikti (: resimler forumda.
    09.11.12 Sac ekimi

    11.05.12 Sac tedavisi

    Regaine Foam 5 (Günde 2x)
    Now Biotin 5mg (Günde 1x)
    Pusat61 çevrimdışı

  9. #9
    mustafacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Junior Member
    Üyelik tarihi
    19-03-2013
    Mesajlar
    48
    Tecrübe Puanı
    7
    Standart

    Cevap: Esteworld saç ekimi yaptıranların yorumları

    Pusat61 Nickli Üyeden Alıntı
    4100 greft ektirdim tel tük cikti (: resimler forumda.
    Gördüm. Gerçekten büyük geçmiş olsun. Ben de araştırma yapıyorum sürekli; ekim yaptırmak için bakalım ne olacak ! Benim saçlarım da sizinkiler gibi seyrek...
    mustafacan çevrimdışı

  10. #10
    Pusat61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Senior Member
    Üyelik tarihi
    16-06-2012
    Mesajlar
    333
    Tecrübe Puanı
    11
    Standart

    Cevap: Esteworld saç ekimi yaptıranların yorumları

    mustafacan Nickli Üyeden Alıntı
    Gördüm. Gerçekten büyük geçmiş olsun. Ben de araştırma yapıyorum sürekli; ekim yaptırmak için bakalım ne olacak ! Benim saçlarım da sizinkiler gibi seyrek...
    size tavsiyem ben yaparim iyi sonuc cikar veya resimler gördünüz hepsi yalan! sizin sac ekiminizin öyle olacagini saniyorsaniz yaniliyorsunus (benim gibi)
    doktordan garanti isteyin saclarin cikicagina dair, ben ayni paraya almanyada yaptirsaydim böyle bir sonuc aslaga olmazdi! ama benim hatam ve böyle hata birkere yapilir!
    09.11.12 Sac ekimi

    11.05.12 Sac tedavisi

    Regaine Foam 5 (Günde 2x)
    Now Biotin 5mg (Günde 1x)
    Pusat61 çevrimdışı

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Bu sitede yer alan bilgi ve yorum tavsiyeleri, edindiğiniz bilgiler ve aldığınız cevaplar teşhis veya tedavi niteliği taşımaz, mutlaka bir doktora muayene olmanız önerilir. Sitede edinilen bilgilerin yanlış anlaşılması veya uygulanması durumunda doğacak olan mağduriyetten site yönetimi ve içerik hazırlayıcılar mesul değildir. Siteyi ziyaret eden tüm üyeler bu hususları kabul etmiş sayılır